maanantai 18. joulukuuta 2017

Joulun jälkeenkin on elämää

Tässä huiskeessa ja huitomisessa, hamstraamisessa ja hössöttämisessä ei tunnu olevan -järkeä. Aivan kuin koko maailma pysähtyisi Jouluun, siihen ainoaan asiaan mikään hiljalleen leijuu ilmassa ahdistavana ja melkein uhkaavana. Mutta eipä hätää! Joulun jälkeenkin ON elämää!

Ollaan menossa havun tuoksua kohti ja siitä auringon paisteen kautta entistä vetisempiä. lilluvampia pientareita kohti. Eli käännetäämpä nokka kohti uusia tuulia ja otetaan ensimmäiset siemaukset korutuulista: ja pidelkääpä kiinni! Miesten korumuodissa trendikkäimmät riipukset ovat ultra lyhyessä ketjussa, kuin pantoina ja riipusosan koon ollessa varsin näyttävä. Vai miten olisivat paksut ja painavat ketjut, joissa saattaa olla myös kullan häivähdys mukana. Puhutaan minimalismista mutta näyttävästä sellaisesta.
Korvakorut ovat taas IN: pieniä renkaita, kapeita renkaita, renkaista heiluvia riipuksia. Tai vain toiseen korvaan ripustetuna vähän näyttävämpää ja riippuvaa korvakorua.Nahkarannekkeet tulevat näyttävämpinä, kaikkine riipuksineen ja renkaineen: leveinä! Tai solkien kyllästäminä, todella leveinä ja ranteen peittävinä. Kaulakoruissa ketjuja löytyy myös useaan kertaan kaulan ympäri kieputettuna, nahkasomisteiden luodessa pehmeää efektiä teräksen rinnalle. Solmiokoruja sekä huiveja näkyy myös trendeissä. Näyttävin ja varmasti huomiota herättävin korutrendi on kuin intiaanikulttuureista lainattua, helmitaidetta näyttävässä ja hyvin värikkäässä muodossa.

Korvakorut miehelle tai naiselle: pieni rengaskorvakoru sulkariipuksella, hopeaa

Reilu trendin mukainen teräsketju josta löytyy volyymia!

Muodikasta korviin; pienet rengaskorvakorut terästä

Toinen vaihtehto pienelle rengasmalliselle korvakorulle, terästä


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti